Planten

Oei, groeit daar iets?

Een kille, druilerige oktoberdag, zoals zovelen in een dozijn. Af en toe hield het op met druppelen. Van zo’n tussen de spatjes lopen maakte ik gebruik om toch maar een frisse neus te halen in onze tuin – groot is hij niet, iets breder en langer dan een voorschoot. Net de tijd had ik om eens diep adem te halen en toen begon dat kleine gieterke terug met de aarde te besproeien. Met een hink-stap-sprong sprintte ik naar binnen. En kijk, wat was dat? Had ik het goed gezien? Daar groeide iets! Warempel, een klitse kleine paddestoel. Mijn stap heb ik gemist.

DCS_0841.jpg

Standaard

4 gedachtes over “Oei, groeit daar iets?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.