Bloemen, Insekten, Planten, Vruchten

Punten geteld!

De tentoonstelling van de Kelmiser Fotoclub Focal81 kreeg dit Pinksterweekend ongeveer 800 bezoekers over de vloer.

In totaal waren 152 foto’s tentoongesteld en voor wie het exact wil weten er waren 92 kleurfoto’s en 60 zwart-wit beelden. 10 kleurfoto’s had ik ingediend en waren allemaal door de jury geselecteerd.

Aan de bezoekers werd gevraagd hún drie voorkeur foto’s in kleur én zwart-wit op te geven. Per dag werd alles opgeteld en zondagavond werden alle punten samengevoegd.

Mijn 3 beste foto’s zijn als volgt geklasseerd:

Op  de 5de plaats staat de foto Spitze – Kant met 92 punten; op plaats 10 het Galmeiveilchen – Zinkviooltje met 69 punten en op 16 staat Heidegrashüpfer – Zoemertje met 53 punten.

Hartelijk dank aan iedereen die de tentoonstelling bezocht! Ik hoop dat jullie er evenveel plezier aan beleven als ik bij het fotograferen. En nu hop, foto’s maken voor de tentoonstelling van 2017!

_DCS3914 für Epliphota National

Spitze – Kant

_DCS4963

Galmeiveilchen – Zinkviooltje

_DCS4991

Heidegrashüpfer – Zoemertje

Standaard

12 gedachtes over “Punten geteld!

  1. Toch spannend om je foto’s aan een puntentelling bloot te stellen en hartstikke leuk dat ze “goed in de markt” liggen. Waarschijnlijk had ik het zoemertje de meeste punten gegeven want die vind ik heel mooi en ben nou eenmaal gek op beestjes.

    Like

    • Welkom op mijn blog Sandra! Ook voor mij lag het zoemertje in de bovenste la, maar ’t ja het publiek heeft er anders over geoordeeld. Leuk dat jij ook van kleine beestjes houd, zelf heb ik er al veel plezier aan beleefd. Gewoon door je macro-objectief kijken en er gaat een hele wereld voor je open. Zalig! Gisteren toevallig op je site gekomen, wat een schat aan libellen! Prachtig.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.