Landschappen, Reeën, Wilde dieren

Reeën.

Nog net voor het jachtseizoen begon, ben ik op reeënjacht gegaan. Ik heb enkele dieren kunnen schieten en toen ik wegging leefden ze gelukkig nog allemaal. Alles verliep heel rustig tot het hondenuitlaatuurtje begon. De meeste baasjes hielden hun dierbare huisdieren mooi in toom. Eéntje echter spoorde zijn lievelingsbeestje aan om de ree dat nog op de weide liep op te jagen… En dát kan ik nu echt niet begrijpen!

Standaard

40 gedachtes over “Reeën.

  1. Mijn hond blijft steeds netjes naast me zitten als we reeën spotten 😉 Wat een mooie reeks Greta! Vooral dat tweede beeld met die twee reeën die zo rustig naar je kijken. Dan kan je dag niet meer stuk!

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel, Koen, fijn je hier te zien! Ik ken nog fotografen waar de hond netjes naast het baasje blijft zitten👏🏽. Van de reeën krijg ik nog altijd een warm gevoel, het was mijn eerste poging.

      Like

  2. yemrev zegt:

    Voor veel hondenbezitters is het hondje heillig en diem kunnen zich vaak ook niet verplaatsen in de gedachten van andere mensen daarover. Owee, als je er iets van durft te zeggen. Mar ik doe datymeestal wel en dan houden ze zich van de domme en weten zogenaamd nergens van.Daar hebben z dan weer welgelijkk in. Zo jammer dit.cMaar ghelukkig heb jij je er nog lekker en ongestoord mee kunnen vemaken met je ‘jachtgeweer’. Altijd leuk zo’n ontmoeting!
    Groet, Dick

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.